0447111522

tuula@hierontably.fi

Huomioithan,

että hoidon aikana en pääse vastaamaan puhelimeen!

Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä.  Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille.  Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoidossa pyritään pehmeyteen, eikä missään tapauksessa ylitetä nivelten liikerataa eikä kiputuntemuksia. Perinteinen jäsenkorjaus on hoitoa, jossa käsitellään aina koko kehoa. Lihasten, lihaskalvojen, sidekudosten ja jänteiden pehmittely on hyvin tärkeää, ennen kuin nivelten mobilisaatioon siirrytään. 

Hoidossa lihakset avataan ja kireydet saadaan poistettua, näin nikamat asettuvat omille paikoilleen sitä kautta, eikä nikamille tarvitse useinkaan muuta tehdä.  Hoito tehdään koko keholle, käsin, asiakkaan kanssa yhteistyössä.  Se on mobilisoiva (asiakkaan liikeratoja hyödyntävä) koko tukirangan käsittävä hoito.

Ihminen hoidetaan alhaalta ylös, kantapohjasta kallonrajaan. Suurella osalla kehon epätasapaino peilautuu jalkojen mittaerona. Asiakas jäsenkorjataan hoitopöydällä hänen ollessa selin- ja päin-makuulla sekä jakkaralla istuen.  Hoito tehdään aina paljaalle iholle, asiakkaan kanssa yhteistyössä, tämän liikeratoja hyödyntäen. Perinteinen jäsenkorjaaja ei ‘rytkäyttele’ asiakasta, vaan kehoa kuunnellen, kipua tuottamatta mobilisoi lihaksia, sidekudosta ja niveliä. Kun kehon tasapaino palautuu, korjautuu lihasten välinen työjärjestys. Hoito normalisoi verenkiertoa, kudosnestekiertoa, hermotoimintaa sekä koko energiajärjestelmää ja auttaa näin kehoa tasapainoon palautumisessa. 

Lue lisää:

www.perinteinenjasenkorjaus.fi
MENU